CRV huurt kantoor in Landmark Arnhem

CRV Holding sluit langjarige huurovereenkomst af voor 4000 m² kantoor in het gebouw Landmark Arnhem.

CRV Holding is een coöperatie voor veeverbetering en sluit de huurovereenkomst ten behoeve van haar internationale hoofdkantoor af.

Het gebouw met een oppervlakte van 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem. Eigenaar van het gebouw Gelrepark, een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders.

CRV zal het gebouw na de verbouwing in de zomer van 2022 betrekken. Samen met huurder NN is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Voor de resterende 11.000 m² is verhuurder momenteel in gesprek met diverse geïnteresseerde partijen.

De verhuurder werd geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd geadviseerd door JLL.