Bogaerts & Groenen verhuist naar Den Bosch, opent vestiging in Eindhoven

Bogaerts & Groenen is per april 2019 gevestigd in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Het advocatenkantoor, dat in Boxtel is gevestigd, opent per 1 februari een nieuwe vestiging in Eindhoven. Op 1 april verhuist het hoofdkantoor van Boxtel naar Den Bosch. Een vestiging in Tilburg bestaat al sinds 2013.

De Eindhovense vestiging van Bogaerts & Groenen, dat 18 advocaten telt, opent vanaf februari op de Brainport Industries Campus (BIC), een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Er zullen permanent minstens twee advocaten werkzaam zijn. Het kantoor wil vanuit deze afgelopen september geopende Fabriek van de Toekomst nadrukkelijk dichtbij deze bedrijven en -startups.

Verder moet het hoofdkantoor van Bogaerts & Groenen uiterlijk 1 april zijn verhuisd naar het Brand Loyalty-gebouw in Den Bosch. Bestuursvoorzitter Kim Albert spreekt in een persbericht van een ‘eigentijdse en inspirerende locatie, ingericht met veel glas en transparantie’.

Hoewel verdere groei van het kantoor op zich geen doel is, denkt Albert wel dat deze groei gestaag verder zal gaan.  Met deze stappen wil Bogaerts & Groenen toekomstbestendig worden en ‘zijn plek vinden binnen de snel veranderende rol van de advocatuur’, zegt de bestuursvoorzitter desgevraagd over de ambities van het kantoor.