Bilfinger Real Estate wijzigt naam in Apleona GVA

Het voormalige Bilfinger Real Estate gaat verder onder de naam Apleona GVA.

Na de bekendmaking van de verkoop van het Bilfinger segment Building en Facility aan het Zweedse EQT afgelopen september, werd op de Expo Real de nieuwe naam ‘Apleona’ gepresenteerd. Hierop volgde een omvangrijk juridisch traject voor de wereldwijde rebranding van alle betrokken entiteiten. Inmiddels is het juridische traject grotendeels afgerond waardoor Apleona GVA ook in Nederland vanaf vandaag een feit is.

Apleona GVA geeft richting aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en de bijbehorende business lines. Als een onafhankelijke organisatie biedt Apleona GVA een grotere flexibiliteit bij het ontwikkelen en verwezenlijken van individuele concepten voor haar klanten. Naast de huidige dienstverlening op het gebied van Property Management, worden nu ook de diensten Building Advisory, Project Management en Capital Markets aangeboden. Tegelijkertijd richt Apleona GVA zich op het ontwikkelen van innovatieve producten, het realiseren van kostenverlaging en het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van haar diensten.

Bij Apleona staan meer dan 20.000 vastgoedprofessionals, duurzaamheid experts, project managers en facility managers in meer dan dertig landen klaar om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie.