Benoemingen bij The Instant Group

The Instant Group, een wereldwijd platform voor flexibele kantoorruimte, kondigt een aantal benoemingen aan om zijn marktpositie in de Benelux te versterken.

Michiel Bijmolt is benoemd tot chief commercial officer Benelux, gevestigd in Amsterdam. Hij zal toezicht houden op de verdere ontwikkeling van de diensten van het bedrijf. De vraag naar flexibele kantoren in de Benelux zal naar verwachting dit jaar met 14% stijgen. Bijmolt heeft ruim tien jaar ervaring in de sector en heeft eerder functies bekleed bij JLL en Savills op het gebied van verhuur en advies aan gebruikers. Recentelijk was hij commercieel directeur bij Flexas, een Europees platform voor flexibele kantoren.

Andere belangrijke benoemingen in Amsterdam zijn Demis Bril, Bart Vollebregt en Noortje van Zomeren. Bril en Vollebregt waren eveneens eerder werkzaam bij Flexas. Bril is gespecialiseerd in technologie en AI en gaat zich richten op digitale marketing. Vollebregt zal zich richten op de dienstverlening aan huurders en het uitbreiden van het netwerk van verhuurders en operators van Instant in de regio. Van Zomeren zal zich concentreren op oplossingen voor huurders in de Benelux. Vanuit Barcelona wordt het team commercieel ondersteund door Yildiz Uijtdehaag.

Deze benoemingen zijn bedoeld om de groeiende vraag van huurders, operators en verhuurders naar flexibele kantoorruimteoplossingen te ondersteunen.

Nederland presteert bijzonder goed en lijkt recordniveaus te bereiken, met een actieve vraag die 23% hoger ligt dan in 2023. Het Instant-rapport over Q1 2024 over flexibele kantoren in EMEA toont aan dat 83% van de verhuurders een toename in de vraag naar flexibele ruimte heeft gemeld in vergelijking met langetermijnhuurcontracten.

Op de foto van links naar rechts: Demis Bril, Bart Vollebregt, Noortje van Zomeren en Michiel Bijmolt