Basic-Fit huur in winkelcentrum Presikhaaf

Wereldhave heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met sportketen Basic-Fit voor winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. 

De nieuwste sportschool van Basic-Fit, met een oppervlakte van 1791 m², komt centraal te liggen in winkelcentrum Presikhaaf en is 24 uur per dag open voor leden. De opening van Basic-Fit Presikhaaf zal naar verwachting plaatsvinden in de zomer van 2019.

Naast retail, horeca en wonen wordt winkelcentrum Presikhaaf vanaf zomer 2019 ook een plek voor sport en ontspanning in Arnhem-Noord. Winkelcentrum Presikhaaf wordt hiermee volgens Wereldhave een nog sterker punt in het verzorgingsgebied.

Complete metamorfose
Winkelcentrum Presikhaaf is een van de eerste planmatig ontwikkelde winkelcentra in Nederland. Het winkelcentrum ondergaat een complete metamorfose met als doel om te moderniseren en verbeteren. Het nieuwe winkelcentrum Presikhaaf is inmiddels al duidelijk zichtbaar en vrijwel alle ondernemers hebben geïnvesteerd in een nieuwe winkel.
In het eerste kwartaal van 2018 opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde van het winkelcentrum, gevolgd door de nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn. In mei 2018 opende het concept Versplein Presikhaaf de deuren voor publiek. In het voorjaar van 2019 werd een compleet nieuwe Play & Relax-speelzone voor kinderen toegevoegd aan het centrum.

Wereldhave maakte eerder bekend dat de vernieuwing van Presikhaaf tot medio 2019 zal duren en dat het centrum gedurende de hele vernieuwing open blijft voor publiek.