Athlon Car Lease International vestigt zich op Schiphol-Oost

In het multi-tenant kantoorgebouw Constellation, gelegen aan het Stationsplein Noord-Oost 414 te Schiphol-Oost, huurt Athlon Car Lease International 580 m² vvo kantoorruimte.

Athlon is een internationale leasemaatschappij met naast haar vestigingen in Nederland ook 10 vestigingen in Europa. Een vestiging op Schiphol-Oost past bij de internationale ambities van Athlon. Schiphol Real Estate heeft met Athlon een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Bij deze overeenkomst zijn de belangen van Schiphol Real Estate behartigd door TREC in collegiale samenwerking met CBRE en Schipholland.

Schiphol-Oost is een business park dat in directe verbinding staat met Amsterdam via het Amsterdamse Bos en de snelwegen A4, A9 en A10. Dit werkgebied is bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Athlon Car lease International profiteert op deze vestigingslocatie van diverse voorzieningen zoals restaurants, AH to go, hotels en espressobar De Huismeesters. Daarnaast is er een directe verbinding met de luchthaven en shopping center Schiphol Plaza.

Athlon Car Lease International is hierbij geadviseerd door Alberts & Muus.