Advocaten van Köster gaan de cel in

Köster Advocaten opent een nieuw kantoor in de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem. Als kennispartner zal het middelgrote advocatenkantoor uit Haarlem MKB-ondernemers die willen digitaliseren juridisch bijstaan.

De Koepelgevangenis is een iconisch pand in het centrum van Haarlem. Een aantal tech-ondernemers en investeerders heeft de handen in een geslagen en de Koepelgevangenis grondig verbouwd naar een multifunctionele plek voor wonen, werk en horeca.

De verbouwde gevangenis wordt ook de thuisbasis voor de community Cupola XS. Met verschillende kennispartners waaronder Rabobank, Endeavour Group, Unknown Group en Amazon Web Services (AWS) moeten MKB-bedrijven hier vorm gaan geven aan de digitale transformatie van hun activiteiten. Ook krijgen MKB-medewerkers en teams er toegang tot nieuwe (technologische) kennis en vaardigheden.

Als onderdeel van de community heeft Köster Advocaten, ook actief op het vastgoeddomein,  een cel in de Koepelgevangenis tot haar beschikking als aanvullende kantoorruimte naast het hoofdkantoor op de Dreef in Haarlem.

Vanuit juridisch perspectief zal Köster Advocaten een inhoudelijke bijdrage leveren aan het kennisprogramma, met name rond de thema’s tech en data.