Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Bresc te Werkendam

In het nieuwe jaar start Aan de Stegge Twello met de realisatie van een nieuw bedrijfspand voor koelvers specialist Bresc in Werkendam. De aannemingsovereenkomst is onlangs getekend.

Bresc is koelvers specialist gericht op de culinaire professional in Europa. Bresc is momenteel verspreid over vier locaties. Om verdere groei mogelijk te maken en logistiek efficiënter te kunnen werken is er behoefte aan één centrale locatie voor alle bedrijfsactiviteiten. De nieuwe locatie moest vanwege de medewerkers van Bresc in de huidige regio gevonden worden en passen binnen de gastronomische uitstraling van het bedrijf.

Aan de Stegge Twello realiseert in totaal 5.700 m2 voor Bresc bestaande uit 1200 m² kantoorruimten, 4250 m² bedrijfsruimten (productie, opslag en vriesruimte) en 125 m² facilitaire ruimten. De proefkeuken waar nieuwe recepten worden ontwikkeld is daarbij het culinaire hart van het bedrijf.

Bouwbedrijf met ervaring in de voedingsindustrie
Bresc koos Aan de Stegge Twello voor de ontwikkeling en realisatie van haar nieuwe pand vanwege de ervaring in de voedingsindustrie en de goede referenties die samen met Bresc bezocht zijn. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met RoosRos Architecten.
Arjan Hak, algemeen directeur bij Bresc: “Aan de Stegge Twello denkt mee en ontzorgt. Ze zijn proactief en denken in oplossingen. Ze hebben de keuzemogelijkheden en de gevolgen voor ons inzichtelijk gemaakt. Wij besparen straks bijvoorbeeld op vierkante meters door kantoorruimte boven de productieruimte te realiseren.”