AM zoekt creatief talent voor gebiedsontwikkeling NPD Welkom Talent!

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM zoekt creatief talent voor de ‘Superplint’ in haar gebiedsontwikkeling NPD Welkom Talent! in Utrecht. De ontwikkeldochter van Koninklijke Bam Groep zocht hiervoor samenwerkingen met Sophies Kunstprojecten en SWK030.

Aan de zuidkant van Utrecht Overvecht wordt tot 2021 gebouwd aan drie woonblokken met ruim 300 appartementen en een toren met bijna 700 studentenwoningen. Op de begane grond van deze nieuwbouw is ruimte voor uiteenlopende bedrijvigheid. Een van deze blokken heeft een ‘Superplint’ waarin de nadruk ligt op creatieve en culturele bedrijvigheid, aangevuld met horeca. Een grote hal (foto) van acht meter hoogte met grote glazen schuifdeuren wordt een van de eyecatchers van het terrein.

Informatiebijeenkomst
M, Sophies Kunstprojecten en SWK030 - Sophies Kunstprojecten is een Utrechts kunstenaarsinitiatief dat zich inzet voor ruimte en gelegenheid voor kunst en SWK030 houdt zich bezig met creatieve huisvesting - houden morgenmiddag een bijeenkomst vanaf 16.00 uur in het Muziekhuis aan de Loevenhoutsedijk 301 in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven aan belangstellende ondernemers en culturele instellingen over de plek, de betrokken partijen en de mogelijkheden.