Patrizia stelt Saskia van den Bronk aan als Capital Markets Director

Patrizia, de internationaal opererende vermogensbeheerder gespecialiseerd in real assets, heeft Saskia van den Bronk benoemd tot Capital Markets Director.

In deze rol zal zij leidinggeven aan de kapitaalwervingsactiviteiten van de onderneming in Nederland. Zij voegt zich bij een team dat actief is in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en APAC en onder leiding staat van Dr. Konrad Finkenzeller, Head of Capital Markets International bij Patrizia.  

Van den Bronk, een ervaren professional op het gebied van kapitaalmarkten en vastgoed, treedt op 1 december in dienst. Ze is afkomstig van Sweco Capital Consultants, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van vastgoed, waar zij als Managing Director Nederlandse institutionele beleggers adviseerde. Ook werkte ze eerder bij Grontmij.

Daarvoor heeft Van den Bronk bijna 15 jaar als ontwikkelaar ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector. Zo heeft zij toezicht gehouden op de oplevering van grote stadsvernieuwingsprojecten, waaronder een woonproject met 500 woningen en diverse commerciële ontwikkelingen. Dankzij deze ervaring aan het begin van carrière, is zij overtuigd van de positieve maatschappelijke impact van duurzaam gemengde ontwikkelingen geconcentreerd rond woningen. Volgens haar sluit Patrizia qua cultuur dan ook goed aan bij haar achtergrond, aangezien het bedrijf zich inzet voor investeringen met impact op gemeenschapsniveau, bijvoorbeeld via het pan-Europese open-end residentieelfonds Living Cities.