ING Bank verlengt huur in Laanderpoort I en II

AMSTERDAM - PingProperties heeft de huurovereenkomst met huurder ING Bank langjarig verlengd. Het betreft een huurovereenkomst van circa 12.850 m[sup]2[/sup] kantoorruimte alsmede 208 parkeerplaatsen aan de Bijlmerdreef 98, 100 en 102 te Amsterdam Zuidoost. Onderdeel van de overeenkomst is een upgrading van de gebouwen in samenspraak met huurder. In het kader van de verduurzaming zal het energielabel van de gebouwen worden verbeterd om zodoende het energieverbruik te reduceren.

AMSTERDAM - PingProperties heeft de huurovereenkomst met huurder ING Bank langjarig verlengd. Het betreft een huurovereenkomst van circa 12.850 m2 kantoorruimte alsmede 208 parkeerplaatsen aan de Bijlmerdreef 98, 100 en 102 te Amsterdam Zuidoost. Onderdeel van de overeenkomst is een upgrading van de gebouwen in samenspraak met huurder. In het kader van de verduurzaming zal het energielabel van de gebouwen worden verbeterd om zodoende het energieverbruik te reduceren.

Het renovatietraject gaat in 2012 van start en wordt in 2013 afgerond. Laanderpoort I en II vormen samen een single tenant complex voorzien van een eigen parkeergarage.
Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II. PingProperties heeft de verhuurovereenkomst met ING zelf tot stand gebracht.