IMMO Zorgwoningfonds 6 van Holland Immo Group binnen een week volplaatst

Holland Immo Group heeft voor zijn eind mei gelanceerde IMMO Zorgwoningfonds 6 binnen een week € 25, 4 miljoen opgehaald.

Het fonds wordt op 2 juli 2021 opgericht. De totale emissie bedraagt € 25,4 miljoen verdeeld over 5.074 participaties van € 5.000. Het fondsvolume bedraagt € 43,3 miljoen. Hiervan wordt € 17,9 miljoen hypothecair gefinancierd.

IMMO Zorgwoningfonds 6 belegt in een zevental particuliere woonzorglocaties in Apeldoorn (2x), Arnhem, Berkel en Rodenrijs, Cothen, Doorn en Oostvoorne,  met in totaal 124 woonzorgappartementen en zorgsuites. De objecten zijn langjarig verhuurd aan twee professionele woonzorgaanbieders op basis van ‘triple-net’ huurovereenkomsten.

Het verwachte totaalrendement bedraagt 7,6% op jaarbasis. Het direct uitkeerbare rendement is geprognosticeerd op 5,8% per jaar.

Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor Parking Fund Nederland VIII, waarvan de introductie in november 2021 wordt verwacht.

Holland Immo Group is aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere beleggers en family offices en heeft sinds oprichting in 2001 in totaal 54 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van € 1,6 miljard. Holland Immo Group belegt in Nederlands en Duits vastgoed, met name in Nederlandse woningen en parkeergarages en Duitse winkels voor dagelijkse boodschappen.