Nieuwe partner en projectmanagers bij PSVA

Bregje Nagtzaam (38) is onlangs als nieuwe partner toegetreden bij PSVA, Wyke Oosthout (29) is per 1 augustus als projectmanager in dienst getreden en Remco Duin (46) is per 1 september als senior projectmanager in dienst getreden bij PSVA.

 

Nagtzaam heeft ervaring met vastgoed (her)ontwikkeling en -advies die zij bij Colliers International als director Asset Development, bij Hogeschool Rotterdam en bij Stevens van Dijck heeft opgedaan. Zij zal zich bij PSVA als ontwikkelingsmanager en adviseur richten op de begeleiding van complexe ontwikkelingsprojecten en strategisch portefeuille advies. 
 
Oosthout heeft na afronding van haar masteropleiding Real Estate and Housing aan de Technisch Universiteit Delft bij Colliers International aan diverse binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten gewerkt. Bij PSVA zal zij zich als projectmanager richten op diverse hotel- en commerciële vastgoedontwikkelingen in Amsterdam en Den Haag.
 
Duin heeft ervaring met gebieds- en projectontwikkeling opgedaan bij onder andere Hurks en Heijmans. Remco zal voor PSVA de komende periode werken aan de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Kloostervelden op het voormalige instellingsterrein van Kempenhaeghe in Sterksel.