Retailadviseurs starten Insight Real Estate

Alexander de Jong, Arjen Ennema, Arthur Moerman en Niels van der Ham zijn per 1 september gestart met Insight Real Estate, een landelijk advieskantoor in winkelvastgoed. 

Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in aan- en verhuur, aan- en verkoop, huurprijsherzieningen en commercieel beheer van winkelruimten. Daarnaast heeft het kantoor expertise op het gebied van herstructurering van huurovereenkomsten na een faillissement, waardebepalingen en market entry-advisering. Moerman en Ennema zijn register-makelaar en -taxateur en zijn eveneens als onafhankelijk deskundige actief bij huurgeschillen tussen huurders en verhuurders.

De oprichters hebben allen meer dan twaalf jaar ervaring in de advisering van nationale- en internationale winkelketens en particuliere en institutionele beleggers. Moerman (42), Van der Ham (41) en Ennema (34) waren tot voor kort verbonden aan het retailteam van Cushman & Wakefield als partner (Moerman) respectievelijk associate (van der Ham en Ennema). De Jong (38) komt van McDevitt, waar hij director retail brand & leasing Europe was.

Insight Real Estate is per 1 september Regulated by Rics en is gevestigd aan de Diepenbrockstraat 54 te Amsterdam.