6000 m² verhuurd op Bouw & Infra Park

In Q4 2016 en Q1 2017 heeft het Bouw & Infra Park in Harderwijk bijna 6000 m² aan bedrijfs- en kantoorruimte verhuurd.

De bedrijvencampus sloot contracten met vijf verschillende organisaties, verdeeld over vijf panden. ‘Verschillende organisaties die al gevestigd zijn op ons park groeien, en de vraag naar uitbreiding van de bestaande vierkante meters groeit mee’, aldus Robin Idzes, manager Vastgoed & Parkbeheer van Bouw & Infra Park.

Verlenging
Voorbeelden van huurders die de huurcontracten verlengd hebben zijn het Technisch Bureau Bouwnijverheid (ruim 2000 m²) en de Academie voor Ambulancezorg (ruim 1600 m²).

Verhuizen
Niet alle panden hebben genoeg ruimte voor de groeiwensen van huurders en vanwege de monumentale status is uitbouwen geen optie. Zo verhuisde Concreet Onderwijsproducten naar een kantoor van 250 m² in een ander pand en werd de achtergelaten ruimte direct betrokken door de zittende huurder.

Herbestemming
Na een periode van leegstand is begin 2017 gestart met de renovatie van het vierde en laatste monumentale legeringsgebouw op het voormalige kazerneterrein. Dit statige gebouw beslaat ruim 2000 m², verdeeld over drie etages. De eerste etage en de helft van de tweede etage (970 m²) wordt het nieuwe kantoor van Volandis, een kennis- en adviescentrum duurzame inzetbaarheid voor de bouw- en infrasector. De begane grond en de voorzijde van de tweede etage zijn nog beschikbaar.