Bluewater verhuist in Hoofddorp naar nieuwbouw Park 20|20

HOOFDDORP - Park 20|20 cv en Bluewater Energy Services hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van een nieuw hoofdkantoor op Park 20|20 Beukenhorst-Zuid, Hoofddorp. Park 20|20 cv is een consortium van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh. Het gebouw van circa 8000 m[sup]2[/sup] bvo, met mogelijkheden tot verdere uitbreiding, wordt de nieuwe huisvesting van de 500 medewerkers van Bluewater. Er is een 15-jarig huurcontract afgesloten.

HOOFDDORP - Park 20|20 cv en Bluewater Energy Services hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van een nieuw hoofdkantoor op Park 20|20 Beukenhorst-Zuid, Hoofddorp. Park 20|20 cv is een consortium van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh. Het gebouw van circa 8000 m2 bvo, met mogelijkheden tot verdere uitbreiding, wordt de nieuwe huisvesting van de 500 medewerkers van Bluewater. Er is een 15-jarig huurcontract afgesloten.

Conform planning zal het pand in het derde kwartaal 2014 opgeleverd worden.
Op Park 20|20 krijgt Bluewater de mogelijkheid zich te vestigen in een zeer duurzaam gebouw, waar een gezonde werkomgeving, Het Nieuwe Werken en de interne communicatiemogelijkheden optimaal ingevuld worden. 'We zijn erg blij dat wij deze slag met onze organisatie kunnen maken. Een gebouw dat direct aansluit bij onze behoeften als projectorganisatie waar samenwerken essentieel is. We maken ook een belangrijke efficiëntieslag door met minder vierkante meters meer medewerkers te huisvesten en toekomstige groei te accommoderen. We gaan van 8600 m2 vvo naar 7400 m2 vvo. Een uitdaging maar zeker mogelijk met onze manier van werken. Ook herontwikkeling van ons bestaande pand is uitvoerig overwogen, maar uiteindelijk niet haalbaar gebleken, aldus Hugo Heerema, CEO Bluewater Energy Services.
Het bedrijf is nu gevestigd aan Marsstraat 33 op Beukenhorst West in Hoofddorp. Bluewater Energy Services richt zich op het uitvoeren van technische werkzaamheden en projectmanagement op offshoregebied.