Sociëteit Vastgoed benoemt Mark Logtenberg

Mark Logtenberg is door de Sociëteit Vastgoed per 1 mei als de nieuwe voorzitter aangesteld van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris.

Sociëteit Vastgoed is een organisatie die zich inzet voorde vooruitgang en duurzame ontwikkeling, van de vastgoedsector. Mark Logtenberg, expert seniorenhuisvesting & zorgvastgoed bij Maas Wijkontwikkeling, neemt de voorzittershamer over van Ron van Bloois.

Het expertteam Osiris speelt een sleutelrol in het begeleiden, structureren, inspireren en verbinden van de vastgoedsector naar een voortdurend groeiende assetclass, die iedereen na aan het hart ligt. Het gaat om prettig wonen voor senioren en de ontwikkeling van zorgvastgoed, sectoren met een grote maatschappelijke impact.

Met een bestaand vastgoedportfolio van 55 mln m², een enorme verduurzamingsopgave en een veranderende vraag, staat de vastgoedsector voor de grootste woningmarktopgave van de eeuw. Het expertteam Osiris is toegewijd aan het leiden van de sector naar innovatieve en noodzakelijke oplossingen voor deze opgave, geïnspireerd door de principes van de Blue Zones – gebieden waar mensen in goede gezondheid opvallend oud worden.

Onder leiding van Ron van Bloois heeft het expertteam Osiris zich al sterk gepositioneerd als een pionier in de sector. De overdracht van de voorzittersrol aan Mark Logtenberg belooft een naadloze voortzetting en versterking van deze missie.