Multi verhuurt 2500 m² in gerevitaliseerde Parade Nootdorp

In winkelcentrum de Parade in Nootdorp hebben zeven retailers ongeveer 2500 m² gehuurd, waaronder Action. Hiermee heeft Multi Netherlands, dat als eigenaar het winkelcentrum heeft gerevitaliseerd, een groot deel van de leegstand opgelost.  

Action gaat zich in het winkelcentrum vestigen met een winkel van circa 1000 m². Ook heeft een Italiaanse ijssalon ruimte gehuurd.

Om de komst van Action mogelijk te maken zijn drie winkels in het winkelcentrum verplaatst. Shoeby fashion, The Stone en lokale ondernemer De Bruijn damesmode zijn eind maart verhuisd. Nog voor de zomer opent Action haar deuren.

De supermarkten Jumbo en Lidl breiden ieder met circa 400 m² uit en bouwen deze om tot hun nieuwste winkelconcept. Ook zal Albert Heijn haar winkel gaan vernieuwen. De combinatie van deze drie supermarkten zorgt voor een sterk dagelijks aanbod in het winkelcentrum en versterkt hiermee haar concurrentie ten opzichte van haar directe omgeving.

Tevens is onlangs de vloer van de parkeergarage geheel gerenoveerd. Voor de zomer zijn alle afbouwwerkzaamheden gereed.


Arjen Seckel, directeur Asset Management Multi: 'Wij zijn sinds december 2014 eigenaar van winkelcentrum Parade en trots op de mooie mix van lokale partijen en nationale ketens in dit winkelcentrum. Met de recente herschikking en uitbreiding van winkels, het toevoegen van nieuwe winkelformules en de revitalisatie van de parkeergarage, is winkelcentrum Parade weer klaar voor de toekomst.'

Winkelcentrum Parade is een winkelcentrum van 14.600 m² en gelegen in het hart van Nootdorp. Het winkelcentrum is in 2003 geopend en is gedeeltelijk overdekt. Parade beschikt over drie supermarkten in combinatie met bekende landelijke ketens, zoals Herma, Kruidvat en Blokker en modezaken, vers specialisten en horeca.

Er is gratis parkeergelegenheid in de 3-laagse parkeergarage. Boven de winkels zijn koopwoningen gevestigd.