Arcadis verlengt huurovereenkomst in Arnhem

Nexus Real Estate en Arcadis hebben per 1 juli 2017 de huurovereenkomst inzake 3750 m² kantoorruimte aan de Beaulieustraat in Arnhem langjarig verlengd.

Beide partijen laten hun betrokkenheid bij deze kantoorlocatie zien door flink te investeren in het pand. Nexus Real Estate gaat het gebouw verder verduurzamen en Arcadis pakt de plekken aan waar klanten en medewerkers elkaar ontmoeten. Dat zijn de zogenoemde "client-facing areas" op de begane grond van het gebouw.

Arcadis is in Nederland sinds jaren gevestigd aan de Beaulieustraat in Arnhem. In dit multifunctionele, dichtbij het station gelegen kantoor wil Arcadis graag nog een flink aantal jaren blijven zitten. Het kantoorgebouw aan de Beaulieustraat 22 in Arnhem maakt deel uit van een grotere vastgoedportefeuille die Nexus Real Estate sinds 2015 beheert.

Met deze verlenging van de huurovereenkomst, heeft Nexus de verhuur van dit gebouw succesvol weten te continueren. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde.