Kroonenberg en Neoo ontwikkelen wooncomplex in Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met NEOO voor de ontwikkeling van een wooncomplex op de hoek van de Buitenveldertselaan en Van Nijenrodeweg in Amsterdam Buitenveldert.

Op de locatie van het huidige ‘Bruynzeel gebouw’ wordt een wooncomplex gerealiseerd van ca. 20.000 m² met commerciële ruimten in de plint en parkeerfaciliteiten. NEOO zal in nauw overleg met Kroonenberg Groep een ontwikkelplan opstellen en vervult de rol van ontwikkelingspartner in opdracht van Kroonenberg Groep.

Het complex krijgt een mix aan huurwoningen van 50 tot 250 m² geschikt voor verschillende doelgroepen. Kroonenberg Groep ontwikkelt dit complex voor eigen portefeuille. Naar verwachting zal eind 2017 met de realisatie worden aangevangen.

Lesley Bamberger, algemeen directeur Kroonenberg Groep: ‘Met de ontwikkeling van dit wooncomplex voldoen we in een behoefte aan nieuwe high-end huurwoningen in dit gebied. Deze locatie leent zich hier bij uitstek voor.’

Sander van Oss, partner bij NEOO: ’Wij zijn er heel trots op dat we in deze samenwerking een hoogwaardig wooncomplex mogen realiseren met een on-Nederlands serviceniveau. Buitenveldert ontwikkelt zich steeds meer tot een zeer gewilde woonlocatie op een goed bereikbare plek.’