Synchroon en BAM bouwen in Tiel

Na een succesvolle verkoop is BAM Wonen gestart met de realisatie van fase 2 Kop van Waal aan de groene klimaatdijk van de Waal in Tiel.

Deze fase bestaat uit 54 woningen die, net als fase 1, bestaat uit diverse types eengezins- en twee-onder-een-kapwoningen. De oplevering van de eerste fase, bestaande uit 53 woningen, is in volle gang. Kop van Waal is een ontwikkeling van BAM Wonen en Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings.

Alle woningen worden gasloos opgeleverd en voor de verwarming wordt gebruikgemaakt van luchtwaterwarmtepompen en vloerverwarming. Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen zoals een uitbouw, erker of dakkapel in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren.

De oplevering van de woningen van fase 2 start naar verwachting in de zomer van 2021. Fase 3, bestaande uit tien dijkvilla’s, vormt vervolgens het sluitstuk van de wijk.