Van Ettekoven koopt voormalig woonzorgcentrum Paasberg

DrieGasthuizenGroep heeft voormalig woonzorgcentum Paasberg verkocht aan een particuliere belegger. Begin april is het gebouw aan de Bronbeeklaan 66 in Arnhem overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

DrieGasthuizenGroep heeft zorg- en dienstverlening en ‘Beter Wonen’ hoog in het vaandel staan en wil een organisatie zijn die verantwoord en duurzaam groeit. DrieGasthuizenGroep verbouwt en bouwt (nieuwe) woonzorgstudio’s, zorgvriendelijke appartementen en groepswoningen die geschikt zijn voor kleinschalig wonen en het verlenen van zwaardere zorg. In het gebouw van woonzorgcentrum Paasberg was dat niet goed meer vorm te geven. Daarom is de Paasberg verkocht.

Toekomstplannen Paasberg
Pelle Steigenga, vastgoedanalist woningbeleggingen bij ABC Capital, begeleidde het verkoopproces: “mede door de ruimtelijke ligging van de Paasberg en de mogelijkheden die partijen zagen voor deze locatie was er veel interesse vanuit de markt”.
De appartementen in het gebouw worden momenteel bewoond door mensen die snel en/of tijdelijk woonruimte zoeken. De nieuwe eigenaar van de Paasberg Van Ettekoven Holding onderzoekt welke mogelijkheden de Paasberg biedt. Wat precies de toekomstige invulling zal worden van de Paasberg is op dit moment nog niet duidelijk. De nieuwe eigenaar gaat graag in gesprek, met onder meer de gemeente en de buurt, over de vraag op welke wijze invulling kan worden gegeven aan de Paasberg. Een invulling die recht doet aan de locatie en de wijk.