SPF Beheer sluit vier nieuwe huurovereenkomsten

SPF Beheer heeft drie nieuwe huurovereenkomsten met Delta Travel Services, Friends of the Brands, Victus Participations getekend voor kantoorgebouw Officia I aan de Boelelaan 7 in Amsterdam. 

VanLoman heeft het huurcontract in het kantoor meerjarig verlengd.

De nieuwe huurders kozen voor Officia I door de kwaliteit van het gebouw, de ligging vlakbij de Zuidas, trein- en metrostation RAI en winkelcentrum Gelderlandplein. Eigenaar SPF Beheer gaat begin dit jaar de entree van het kantoor renoveren. Hierdoor krijgt het gebouw een nieuwe lobby met een receptie en ontvangstruimte en een luxe coffee corner.

Delta Travel Service is een deskundige, betaalbare en betrouwbare partner voor al het organiseren van evenementen, vergaderingen en incentives voor professionele partijen sinds 1965.

Friends of the Brands brengt sinds 2009 brengt merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met social influencers in Europa en de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf werkt samen met celebrities, bloggers, vloggers, topsporters, ondernemers en journalisten.

Victus Participations is een private participatiemaatschappij die opgericht is in 1992. Het bedrijf combineert haar lange termijn participatie ervaring en hun netwerk in de Food & Agrarische sector om bedrijven in de Benelux te ondersteunen en te laten groeien.

VanLoman is al gevestigd in Officia I en heeft de huurovereenkomst verlengd. Het bedrijf geeft nationaal en internationaal belastingadvies aan bedrijven en vermogende ondernemers en particulieren.

Peter van der Zande, fundmanager kantoren SPF Beheer: ‘Officia I is een prettige en luxe werkomgeving die blijft passen bij onze huurders en nieuwe bedrijven aantrekt. Na de renovatie van de gevel, hebben wij besloten om het gebouw naar een nog hoger niveau te brengen. De uitstraling van het gebouw op deze A-locatie en de komst van de nieuwe lobby op de begane grond wordt als zeer positief ervaren.’

Olivier Verburg, director Agency Amsterdam Colliers: ‘Het is goed om te zien dat er in korte tijd drie nieuwe huurders zijn gevestigd in Officia I.’

Vastgoedadviseur Colliers adviseerde SPF Beheer bij deze off market transacties. Van Dijk en Ten Cate Vastgoed Adviseurs is de collegiale makelaar.