TerStal en Ami Kappers naar winkelcentrum Westwijk

TerStal Familiemode en Ami Kappers hebben winkelunits gehuurd in winkelcentrum Westwijk. Het centrum in Amstelveen wordt momenteel door eigenaar Tristan Capital partners en Sectie5 gerenoveerd.

De herontwikkeling van het winkelcentrum wordt nog dit jaar afgerond. Op dat moment is circa 3.500 m2 toegevoegd en heeft het hele winkelcentrum een complete facelift ondergaan. Albert Heijn heeft op 6 oktober jl. haar nieuwe vestiging geopend. Op de oude locatie van Albert Heijn opent in december 2016 Deen Supermarkten haar deuren.
 
TerStal is een modeketen van ruim 200 vestigingen met dames-, heren- en kindermode in het lage tot middensegment. De nieuwe winkel van TerStal Familiemode is 300 m2 groot en zal in de overdekte winkelpassage gevestigd worden.
Ami Kappers is 95 m2 groot en opent de deuren aan het centrale plein naast de nieuwe vestiging van Albert Heijn. Ami Kappers heeft 82 vestigingen verspreid over het gehele land en is onlangs gekozen tot winnaar van de Beste Kapper Keten Award 2016. 

Winkelcentrum Westwijk bestaat momenteel uit circa 4.800 m2 bvo en wordt herontwikkeld tot een gemakscentrum, passend bij de schaal van Westwijk met circa 8.350 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Ook het openbare gebied is volledig vernieuwd. Al eerder tekenden supermarktketen Deen, toko Shilla, horecazaak Puur en Lekker en Teerhuis Fietsen een huurcontract.
 
Medio oktober zullen alle units die verhuurd zijn aan de nieuwe huurders worden opgeleverd. Naar verwachting zullen begin december de meeste nieuwe winkels geopend zijn. De feestelijke heropening van het vernieuwde Westwijk zal in het eerste kwartaal van 2017 plaatsvinden.

Did Vastgoedontwikkeling uit Utrecht  is verantwoordelijk voor de herontwikkeling van winkelcentrum Westwijk namens de eigenaar. In samenwerking met Colliers International Rems Retail, die verantwoordelijk is voor de verhuur van het centrum, zorgen zij ervoor dat het winkelcentrum tijdens de gehele uitvoering blijft functioneren.