Van Limpt naar Bureau Stedelijke Planning

Anita van Limpt MRE is (47) aangetreden als senior project- en procesmanager bij Bureau Stedelijke Planning. 

Van Limpt gaat zich vanuit de recent geopende vestiging in Eindhoven met name richten op integrale gebiedsontwikkeling en de uitbreiding van het bureau in de regio Brabant - Limburg.

Anita van Limpt heeft meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, en werkte de afgelopen acht jaar als zelfstandig ondernemer. Daarvoor werkte Van Limpt als procesmanager Bedrijventerreinen bij de BOM, was ze planontwikkelaar en portefeuille manager bij het Rijksvastgoedbedrijf en zat ze als vastgoedmanager bij Dela Vastgoed. Ze studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. Via een post-HBO-opleiding in vastgoedmanagement heeft Van Limpt haar MRE behaald.

Focus op zuiden
Bureau Stedelijke Planning zet met de komst van Anita van Limpt en de opening van de derde vestiging in Eindhoven de groeiende lijn van het bureau door en vergroot de focus op het zuiden van Nederland. Bureau Stedelijke Planning verricht al twintig jaar marktonderzoek, adviseert en levert project- en procesmanagers op het gebied van de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s.

Laatste nieuws

Evenementen