VOF Sonse Hout ontwikkelt 42 woningen in Son en Breugel

Gemeente Son en Breugel en VOF Sonse Hout hebben de koop- en verkoopovereenkomst getekend, dat de nieuwbouw van 42 woningen in Sonniuspark mogelijk maakt.

VOF Sonse Hout betreft een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD Ontwikkeling voor de nieuwbouw in Sonniuspark. Met de ondertekening van de overeenkomst wordt de weg vrijgemaakt voor de bouw van 42 vrije sector huur- en koopwoningen. Dit wordt het derde project dat door VOF Sonse Hout in Sonniuspark wordt gerealiseerd.

Het project Het project betreft een mix van 21 vrije sector koop- en 21 vrije sector huurwoningen. De getekende koop- en verkoopovereenkomst richt zich op cluster O gelegen in Sonniuspark, gelegen aan de Bijenlaan en de Spiegelkever.

Huurprijsindicatie bedraagt thans ca. € 975/maand. De 21 vrije sector koopwoningen zijn onderverdeeld in 8 rij- en hoekwoningen, 6 tweekappers met een zij-uitbouw, 6 tweekappers met garage en één vrijstaande woning met garage. Start verkoop van de 21 koopwoningen zal volgende maand plaatsvinden (april 2017).


Jan Bloemendal Architecten uit Nijkerk tekende voor het ontwerp. VOF Sonse Hout is met gemeente Son en Breugel inmiddels in een vergevorderd stadium van overleg over de invulling van alweer de volgende plannen in Sonniuspark, te weten totaal ca. 65 woningen gelegen aan de noordzijde van Sonniuspark.

VOF Sonse Hout verwacht en hoopt dat hiervoor met gemeente binnen twee maanden de volgende overeenkomst kan worden getekend.