Union Street verwerft 2 kantoren en een winkelcentrum van Propertunity

Propertunity heeft 2 kantoorpanden in Amsterdam Zuidoost en winkelcentrum Diezerpoort in Zwolle verkocht aan Union Street.

In Amsterdam heeft Union Street een kantoorgebouw aan de Paasheuvel 1 en een kantoorgebouw aan de Elsrijkdreef 201–207 gekocht. Het kantoor aan de Paasheuvel is ontwikkeld in 2005 en bestaat uit circa 4400 m² en is verhuurd aan verschillende huurders. Het kantoorgebouw aan de Elsrijkdreef 201-207 is ontwikkeld in 2002. Het is 6750 m² groot en verhuurd aan verschillende huurders, waarvan de grootste huurder BAM is.

In Zwolle kocht Union Street het winkelcentrum Diezerpoort, bestaande uit circa 7000 m² winkelruimte. Daarnaast beschikt Diezerpoort over 4400 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen. Het winkelcentrum telt 11 verschillende huurders. De meeste ruimte wordt gehuurd door Ahold en Lidl.

Union Street werd gedurende de transactie commercieel bijgestaan door Spring Real Estate. Voor juridisch advies werden zij bijgestaan door Loyens & Loeff. Propertunity werd commercieel bijgestaan door BNP Paribas. Voor juridisch advies werden zij bijgestaan door Allen & Overy.