The Sting huurt in Brinkmannpassage Haarlem

Syntrus Achmea Real Estate & Finance verhuurt namens een van zijn klanten een winkelunit van 4000 m² aan modeketen The Sting in de monumentale Brinkmannpassage in het centrum van Haarlem.

In de komende maanden zal de winkel worden verbouwd. De nieuwe winkel aan de Grote Markt is verdeeld over drie verdiepingen en gaat naar verwachting begin volgend jaar open.

De winkelruimte wordt onder meer gekenmerkt door (deels) spectaculaire vrije hoogte, doordat gebruik zal worden gemaakt van de voormalige bioscoop-invulling en het verwijderen van voormalige verdiepingsvloeren. Zowel huurder als verhuurder investeren in dit object.

Overige huurders in het Brinkmann-complex zijn onder meer Sissy Boy, Massimo Dutti en Parfumerie Douglas. In totaal omvat het winkelgedeelte circa 11.000 m².

Syntrus Achmea RE&F heeft het Brinkmann-complex eind 2016 verworven, inclusief de 23 appartementen boven het complex. De aankoop past in de strategie van de vermogensbeheerder om in aantrekkelijke winkelsteden binnenstedelijke complexen te verwerven voor haar klanten.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd voor de verhuur aan The Sting geadviseerd door KroesePaternotte.