Start verkoop 70 woningen Levels Utrecht

Op 17 en 18 september 2019 start Janssen de Jong Projectontwikkeling de verkoop van nieuwbouwproject Levels in Leidsche Rijn Centrum-Oost. 

Het nieuwbouwplan bestaat uit drie afzonderlijke gevarieerde woonblokken met een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woonhuizen. De hoofdmoot in dit plan wordt gevormd door twee carrévormige bouwvolumes. Het plan telt in totaal 70 woningen, waarvan 6 appartementen en 64 eengezinswoningen. De appartementen grenzen met de buitenruimte aan de gemeenschappelijke binnentuin en hebben uitzicht over onder andere de Oude Vleutenseweg en groene ruimte met aangrenzend het Amsterdam-Rijnkanaal. De eengezinswoningen zijn gevarieerd in type en grootte. De woningen spelen in op de groeiende behoefte aan flexibel en meervoudig ruimtegebruik.

Duurzaamheid en circulariteit
De energiebehoefte in Levels wordt opgewekt via duurzame energiebronnen. Een systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze overcapaciteit wordt ingezet als klimaatneutrale kilometers voor elektrische deelauto’s en deelfietsen. Naast deze duurzame mobiliteit ligt de lat met betrekking tot circulariteit hoog.

De architectenbureaus Faro, Hilberinkbosch en op ten Noort Blijdestein hebben het plan voor Levels ontworpen.