Snel Shared Logistics huurt distributiecentrum in Woerden

Snel Shared Logistics heeft een distributiecentrum aangehuurd in Woerden dat op dit moment nog in gebruik als distributiecentrum van de Bijenkorf.

Na investeringen door zowel de huurder als de verhuurder gaat Snel Shared Logistics het gebouw aan de Middellandbaan 1 gebruiken om haar huidige activiteiten verder uit te breiden. Het object van 31.000 m² met een buitenterrein grenst direct aan de hoofdlocatie van Snel in Woerden.

Peter de Vries, DGA Snel Shared Logistics: 'In goed overleg met Bijenkorf gebruikt Snel al jaren in de nacht het buitenterrein voor het parkeren van tientallen trailers. De uitbreiding met het warehouse past goed in de groeiambities van Snel. De uitbreiding zal naast warehousing ook ruimte bieden voor een tweede distributie-platform met de focus op B2C afleveringen en specifiek Randstad afleveringen die binnenkort Zero Emission worden.’

Snel Shared Logistics werd voor deze transactie geadviseerd door XO Property Partners. De verhuurder werd geadviseerd door Profound Asset Management. Profound is verantwoordelijk voor het fund- en assetmanagement namens de eigenaar. CBRE was door Profound aangesteld als verhuur makelaar.