Schoeller Allibert en PKF Wallast vernieuwen huurcontracten

Bryant Park Netherlands Acquisition I heeft binnen haar Nederlandse ‘Phoenix’ portefeuille nieuwe huurovereenkomsten gesloten in Hoofddorp en Delft.

Met huurder Schoeller Allibert Services is een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 900 m² binnen het gebouw de ‘Zuidtoren’ naast het treinstation van Hoofddorp. Deze huurder was reeds gevestigd in het gebouw en kiest met de nieuwe huurovereenkomst voor een langere samenwerking met de verhuurder. Redenen voor Schoeller Allibert Services om gevestigd te zijn in de Zuidtoren zijn de kwaliteit van het gebouw, de locatie pal naast het treinstation en de ligging nabij uitvalswegen en luchthaven Schiphol. De Zuidtoren is momenteel volledig verhuurd.

Aan het Delftechpark 30-40 te Delft heeft Bryant Park Netherlands Acquisition I een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met ‘anchor tenant’ PKF Wallast voor circa 2700 m². PKF Wallast, accountants en belastingadviseurs is al geruime tijd gevestigd in het gebouw dat goed zichtbaar is vanaf de snelweg. Met deze nieuwe huurovereenkomst wordt de samenwerking verlengd. Het gebouw bestaat uit een hoogbouw en laagbouw deel en beschikt over een totaal van circa 7300 m². Behalve PKF Wallast zijn hier ook onder andere Kipp & Zonen en Croon Wolter en Dros gevestigd.

Bryant Park Netherlands Acquisition I is een Amerikaanse investeerder en heeft de Phoenix portefeuille, bestaande uit 19 gebouwen, in december 2015 verworven. In de afgelopen twee jaar heeft deze investeerder een Nederlandse kantorenportefeuille opgebouwd van circa € 700 mln. 

BNP Paribas Real Estate is asset manager van de gebouwen en heeft verhuurder geadviseerd bij de transacties. Namens Schoeller Allibert Services B.V. heeft CBRE de transactie begeleid.

Laatste nieuws

Evenementen