Roc Vastgoed koopt kantoorpand op Maastricht-Airport

Vastgoedbelegger Roc Vastgoed heeft het moderne kantoorgebouw Beta Delta Point op MaastrichtAirport aangekocht ter uitbreiding van de portefeuille.

Het kantoorgebouw ligt aan de Australiëlaan 4-17 op een prominente zichtlocatie nabij de op- en afritten van de autosnelweg A2/E25. Het pand is verdeeld over vier bouwlagen en beschikt over 5.943 m² kantoorruimte. Daarvan is momenteel ruim driekwart verhuurd aan onder meer Bevolkingsonderzoek Zuid, HumanCapitalCare, Accon AVM, Yacht, E-llis en Limbourg & Partners.

Maastricht Aachen Airport en de directe omgeving zijn volop in ontwikkeling. Het bedrijventerrein rondom de luchthaven, Aviation Valley, is in totaal zo’n 350 hectare groot en is in gebruik voor zowel logistieke-, productie- als  kantoorgebonden activiteiten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij de totstandkoming van deze transactie, in nauwe samenwerking met Minerva Development, op namens de verkopende partij. Roc Vastgoed werd bij de aankoop begeleid door Bos Makelaars.

Laatste nieuws

Evenementen