Ramon Timmerman en Simon IJsseldijk in management Compact Real Estate Services

Compact Real Estate Services heeft vanwege de aanhoudende groei en de uitbreiding van haar activiteiten met ingang van 1 september het managementteam verder uitgebreid.

Ramon Timmerman en Simon IJsseldijk zijn toegetreden en vullen het Managementteam bestaande uit Willy Miggelbrink (general director) en Simon IJskes (head of finance) verder aan.

IJsseldijk heeft ervaring opgedaan in het property management en kan in zijn nieuwe rol als head of commercial management zijn achtergrond vanuit de Master Real Estate & Housing aan de TU Delft optimaal inzetten. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële beleid en gaat zich met name richten op de verdere optimalisatie van het commercieel beheer en de verdere groei van de portefeuille.

Ramon Timmerman was voorheen sr. technical manager en heeft jarenlange ervaring in het technisch vastgoedbeheer. Deze ervaring zal hij verder benutten in zijn nieuwe rol als head of technical management waarin hij verantwoordelijk is voor het technisch beheer en de projectbegeleiding van bouwprojecten.

Compact Real Estate Services is opgericht in 2012 en beheert een landelijke vastgoedportefeuille bestaande uit woningen en commercieel vastgoed. Naast het beheren van vastgoed richt Compact Real Estate Services zich op de projectbegeleiding en directievoering bij bouwprojecten. Compact is gevestigd in Hilversum.