Primera opent vestiging te Nijmegen

Primera ‘Ron Wolf’ zal vanaf 1 februari zijn deuren openen in het nieuwe pand aan de Dommers van Polderveldtweg 271 te Nijmegen.

Het betreft een pand met een vloeroppervlakte van 206 m². Op dit moment is de tabaks- en tijdschriftenwinkel nog gevestigd aan de Van ’t Santstraat 167. 
Primera is een in 1991 opgerichte Nederlandse winkelketen en is vooral gespecialiseerd in tabak en rokersbenodigdheden, tijdschriften en dagbladen, wens- en cadeaukaarten, postzegels, kantoorartikelen en loterijen.
Primera is een coöperatieve onderneming en werkt volgens het franchisebeginsel. In januari 2017 zijn er in Nederland totaal ruim 490 aangesloten winkels.
Qua oppervlakte zijn Primerawinkels klein; ze zijn onder andere te vinden op wijk- en buurtniveau. Vele tabaks- of soortgelijke detailhandels in wijken of buurten zijn de afgelopen decennia opgegaan of omgebouwd tot Primerawinkels.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen heeft bij deze transactie opgetreden namens de verhuurder (een particuliere belegger).