PKF Wallast en CallHosted huren kantoorruimte in Capelle

Mayfield Asset and Property Management sluit namens eigenaar DPC Rembrandt 9 een nieuwe huurovereenkomst met PKF Wallast voor 1584 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen te Capelle aan den IJssel.

De kantoorruimte is gelegen op de 4, 5e en 6e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62. 
Maatschap PKF Wallast heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met DPC Rembrandt 9. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van een moderne receptie-, restaurant- en lounge faciliteit.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast hebben een focus op het adviseren van middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder. Ze bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

Tevens heeft Mayfield Asset and Property Management in hetzelfde kantorencomplex namens eigenaar DPC Rembrandt 9 een nieuwe huurovereenkomst met CallHosted voor 429 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 3e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 76 te Capelle aan den IJssel.

CallHosted biedt al ruim 8 jaar flexibele communicatie oplossingen. Het dienstverlenende bedrijf houd zich bezig met telefoondiensten via de Cloud.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf 340 m².
Mayfield Asset and Property Management heeft verhuurder bij deze transactie begeleid en werd tevens geadviseerd door de Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Cushman and Wakefield en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.