Lars Paantjens benoemd tot directeur Vastgoedontwikkeling van Sprangers

Vanaf 1 juli aanstaande zal Lars Paantjens, nu ontwikkelmanager bij Sprangers Vastgoedontwikkeling, het directieteam van Sprangers gaan versterken als Directeur Vastgoedontwikkeling.

Paantjens heeft brede kennis in de vastgoedbranche, maar zal ook een dosis creativiteit, conceptueel denken en commercieel inzicht toevoegen aan het team.
Sprangers voegt deze nieuwe directiefunctie mede toe aan het bestaande team om de transitie van het bedrijf in goede banen te kunnen leiden. Naast vastgoedontwikkeling zal Paantjens ook verantwoordelijk worden voor communicatie en marketing.

Peter van der Horst, algemeen directeur van Sprangers Nederland: ‘We bewegen van aannemer, naar bouwpartner, naar realisatiepartner. We willen opereren als onafhankelijke ontwikkelende bouwer, die kennis en expertise toevoegt in elke fase van het ontwikkel- en bouwproces. Dit betekent een verbreding van onze organisatie. De ontwikkelings- en adviesactiviteiten spelen een steeds grotere rol voor Sprangers en zijn inmiddels structureel gevestigd binnen de organisatie. Met het toetreden van Lars Paantjens tot de directie borgen we een goede afspiegeling van de organisatie in de directie.’

‘We zijn gedreven om samen met en vanuit het perspectief van de klant en de omgeving iets waardevols te creëren. Aan ons elke dag de uitdaging om actief in te spelen op vragen die in de samenleving spelen en bijdragen aan het oplossen van deze (leef)vraagstukken. De focus ligt dus op waardecreatie.’