Insurance Floor geopend in WTC Rotterdam

Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund heeft voor het World Trade Center Rotterdam huurovereenkomsten gesloten met diverse assurantiebedrijven.

Dinsdag werd de nieuwe ‘Insurance Floor’ op de 20e etage van het WTC Rotterdam feestelijk geopend.

Mede-initiatiefnemer Lloyd’s Netherlands Representative heeft samen met DUAL Netherlands, WA Hienfeld, Ironshore Agency Limited en StarStone Insurance Services Limited een gezamenlijke verzekeringsvloer ontwikkeld en betrokken in het WTC. Binnen het concept behoudt iedere onderneming haar eigen identiteit en werkruimte, door het delen van de verdieping wordt samenwerking bevorderd.

Ralph van Helden, Benelux Regional Manager Lloyds Netherlands: “Ons kantoor in Rotterdam is al langere tijd in het World Trade Center Rotterdam gevestigd. Tijdens de gesprekken over de verlenging van onze huurovereenkomst ontstond het idee voor een gedeelde kantoorverdieping. Na besprekingen met de verschillende betrokken partijen zijn we tot overeenstemming gekomen. Een aantal van deze partijen waren net als wij al in het WTC gevestigd en een aantal vestigen zich nieuw in het gebouw. Ieder brengt een eigen specialisme met zich mee, dat maakt het een win-win situatie voor iedereen.”

Het verhuurde oppervlak bedraagt in totaal 964 m² vvo. De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van deze huurovereenkomsten behartigd door Cushman & Wakefield.