IWG en HMSHost International openen Spaces lounge Schiphol

International Workplace Group (IWG) gaat samenwerken met HMSHost International, wereldwijde marktleider in hospitality op vliegvelden, stations en winkelcentra.

Eind dit jaar opent flexwerkplekaanbieder IWG een ‘high end lounge and meeting room centre’ in het hart van Amsterdam Airport Schiphol op de derde verdieping van Terminal 1. Dat heeft een panoramisch uitzicht over het platform en vertrekkende en aankomende vliegtuigen.

De opening is onderdeel van de uitbreidingsplannen van IWG. De nieuw te openen Spaces Lounge is de tweede Spaces op Schiphol, naast The Outlook locatie waar Spaces in een strategische samenwerking met Microsoft een totaal vernieuwd kantoorconcept heeft neergezet. 

De nieuwste locatie, Spaces Lounge, bevat zes volledig ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals, aangepast aan een luchthaven-omgeving. De meeting rooms zijn voor iedereen te boeken, ongeacht het bezit van een Spaces-membership. HMSHost International zorgt voor een gevarieerd horeca aanbod in de lounge of in het nabijgelegen restaurant. Het is voor het eerst dat twee partijen van deze omvang hun krachten bundelen in een dergelijke samenwerking. 

Reizigers kunnen vanaf eind dit jaar van deze locatie gebruik maken naast de andere ruim 3300 IWG-locaties verspreid over 120 landen die al meer dan 8 miljoen klanten bedienen.