Henk Breeman maakt overstap naar HabrakenRutten

Henk Breeman heeft zich per 1 oktober bij HabrakenRutten gevoegd. Hiervoor was hij bijna 28 jaar verbonden aan advocaten- en belastingadvieskantoor Loyens & Loeff waar hij leiding gaf aan de sectie Bestuursrecht.

Gelijktijdig met Breeman maken twee van zijn teamleden, Arthur Vegt en Veii Jacobs, de overstap naar HabrakenRutten.

HabrakenRutten is een in Rotterdam gevestigd boutiquekantoor dat zich richt op het bovenste segment van de bouw- en vastgoedmarkt. De partners van HabrakenRutten zijn sinds vele jaren betrokken bij vrijwel alle grote bouw- en infrastructuur projecten in ons land.

Peter Habraken, managing partner: “Voor onze cliënten is kennis en ervaring op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht heel belangrijk. In 2019 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking, waardoor er veel zal veranderen. Onze cliënten stellen daar nu al vragen over. Samen met Anne Marie Ferwerda hebben we met Henk Breeman en zijn team alle benodigde kennis en ervaring in huis”

Henk Breeman: “Ik heb het bij Loyens & Loeff altijd enorm naar mijn zin gehad en neem met een zekere weemoed afscheid. Ik ben zeker niet over een nacht ijs gegaan bij het nemen van de beslissing over te stappen. Met HabrakenRutten had ik meteen een goede klik. De kwaliteit en de ambitie liggen op het niveau dat ik bij een groot kantoor gewend ben. De ondernemerszin en de sfeer spreken mij erg aan. Dit is voor mij zonder twijfel de best denkbare plek om mijn praktijk voort te zetten.”

Laatste nieuws

Evenementen