G&S Vastgoed levert Moermansk 400 & 500 op

G&S Vastgoed heeft de kantoorgebouwen Moermansk 400 & 500 onlangs opgeleverd aan een pan-Europeees investeringsvehicle, geadviseerd door UBS Asset Management.

Samen hebben de twee loftgebouwen een oppervlakte van 10.000 m². De realisatie werd uitgevoerd door Wessels Zeist.

In de zomer van vorig jaar werd Moermansk 300 al opgeleverd aan een groep particuliere investeerders. Met de oplevering van Moermansk 400 & 500 is de gehele ontwikkeling van G&S Vastgoed compleet. De ‘drie op een rij’ loftgebouwen vormen samen een totaal oppervlak van 15.000 m².

Gelijktijdig aan de oplevering van Moermansk 500 aan UBS Asset Management heeft ook de oplevering aan Hearst Netherlands plaatsgevonden. Hearst zal in juli van dit jaar het gebouw in gebruik nemen.

JLL en Cushman & Wakefield en Van Gool Elburg Vastgoedadviseurs adviseerden G&S Vastgoed bij de verhuur van Moermansk 400 en 500. NautaDutilh adviseerde G&S Vastgoed op juridisch gebied. Houthoff verleende juridisch advies aan UBS Asset Management. NIBC voorzag G&S Vastgoed van financiering. De transactie met Hearst Netherlands is tot stand gebracht door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Laatste nieuws

Evenementen