Fitnesscenter Trainmore in voormalig politiebureau Amsterdam-Zuid

TrainMore is met de Nedstede Groep een huurovereenkomst overeengekomen voor het voormalige politiebureau aan de Koninginneweg 29-31 in Amsterdam-Zuid.

Het monumentale gebouw heeft een oppervlakte van 1498 m² bvo. De huurovereenkomstis op basis van marktconforme condities tot stand gekomen en heeft een looptijd van 15 jaar. TrainMore opent hiermee haar vierde vestiging in Amsterdam.

TrainMore is een fitnessconcept dat zich wil onderscheiden door iedere workout financieel te belonen met 1 euro korting. TrainMore leden sporten volgens de keten daardoor gemiddeld 70% meer dan het landelijk gemiddelde.

Flagstore
De locatie aan de Konninginneweg zal als een “flagstore" worden ontwikkeld met een grote vrije fitnessruimte en de nieuwste apparatuur van Technogym, vier groeplesstudio’s waar sporters terecht kunnen voor cycling, boxing, high intensity interval training en yoga. Verder komt er een groot aanbod voor personal training en een cold pressed juicebar. 

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd tijdens deze transactie. De verhuurder, Nedstede Monumenten werd vertegenwoordigd door Cushman & Wakefield.