E.CP toegetreden tot Neprom

De Neprom verwelkomt E.CP (een samenvoeging van Epicurus en Centrum Projecten) als nieuw lid.

E.CP is een ontwikkelaar van vastgoed gericht op complexe opgaven op het gebied van retail, horeca en leisure, waarbij overigens woningen en parkeren ook altijd een belangrijke rol spelen. Steeds met het doel centrumlocaties nieuwe betekenis te geven.

Projecten worden namens of samen met investeerders ontwikkeld, van conceptontwikkeling tot en met realisatie. Daartoe heeft E.CP in huis een architectenteam (EUP design) en een aantal senior ontwikkelaars en projectmanagers. In totaal bestaat E.CP uit 14 medewerkers.

E.CP heeft in de voorgaande jaren onder andere gewerkt aan de metamorfose van Het Hilvertshof (Hilversum), de realisatie van het bioscoop en leisure-complex Arnhem Centraal Oost (foto), de Pathé bioscoop in Zwolle en de herontwikkeling van Sterrenhof (Spijkenisse). Momenteel werkt E.CP o.a. aan centrumplannen in Meppel (Keyserstroom), Assen (Koopmansplein), Leiderdorp (Winkelhof), de nieuwbouw bioscoop Pathé Leeuwarden en de herontwikkeling van bioscoop Pathe Schouwburgplein in Rotterdam.