Boelens de Gruyter verwerft zichtlocatie aan ring Amsterdam

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is met ingang van 1 augustus de nieuwe eigenaar van het bedrijfsgebouw aan de Anthony Fokkerweg 3 op bedrijventerrein Schinkel. 

Het pand binnen de ring van Amsterdam is aangekocht om er op termijn een hoogwaardig kantoor te ontwikkelen. Doordat het direct naast de afslag en aan de ringweg A10 ligt, is het goed bereikbaar met de auto en goed zichtbaar vanaf de A10.

Bedrijventerrein Schinkel is onderdeel van het Schinkelkwartier, een gebied dat sterk in ontwikkeling is. ‘We willen op termijn op deze plek een hoogwaardig kantoor ontwikkelen,’ aldus Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter. ‘Dit past binnen onze strategie en speelt in op de stijgende vraag naar kantoorruimte in Amsterdam. De gemeente heeft een duidelijke ambitie uitgesproken voor het creëren van een gemengd woon-, werk- en leefgebied en heeft plannen om de bereikbaarheid met het OV sterk te verbeteren.’

Het perceel is 4600 m² groot, het huidige bedrijfsgebouw 2620 m² en het is tot de start van de ontwikkeling in z’n geheel beschikbaar voor verhuur. De verkoper werd commercieel begeleid door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en juridisch door DLA Piper. Boelens de Gruyter werd begeleid door NL Real Estate, HMK Notarissen en Lexence.