Bagels en Beans opent zaak in Winkelcentrum Eudokiaplein

Nieuwe huurder Bagels en Beans opent aanstaande maandag zijn deuren in Winkelcentrum Eudokiaplein te Rotterdam. PingProperties is eigenaar van dit winkelcentrum.

Reeds in juni dit jaar sloot PingProperties een langjarige huurovereenkomst met de Nederlandse keten van horecazaken Bagels & Beans voor 130 m² winkelruimte. De ruimte is in de afgelopen maanden verbouwd en gaat 18 september officieel open.

Bagels & Beans is een Nederlandse keten van horecazaken die werd opgericht in 1996. Bagels & Beans richt zich specifiek op de - voorheen vooral in de Verenigde Staten - populaire broodsoort bagel. Anno 2017 heeft Bagels & Beans 72 filialen in Nederland. Alle vestigingen worden gerund door franchisenemers.

Eudokiaplein in Rotterdam-Noord heeft een totale oppervlakte van 10.527 m² met een ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarkten (Albert Heijn en Aldi). Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS).