Bagels & Beans naar Purmerend

Broodjeszaak Bagel & Beans opent een vestiging in winkelcentrum Eggert Center in Purmerend. Modeketen C&A keert er na een korte afwezigheid weer terug.

Onlangs sloot Wereldhave Nederland een nieuwe huurovereenkomst met Bagels & Beans en C&A voor ’t Eggert in Purmerend. Met de komst van de horecazaak, is Eggert Center voorzien van een nieuwe speler in haar Food & Beverage (F&B) aanbod. De terugkomst van C&A brengt Purmerend een bekende winkel die het merk C&A combineert met een goede service en een sterke focus op duurzaamheid.

Bagels & Beans Bagels & Beans zal ergens in de komende maanden haar deuren openen in Eggert Center. De nieuwe locatie van Bagels & Beans is 84 m² groot en heeft een terras van 80 m². De winkel zal gesitueerd zijn op de eerste verdieping van het winkelcentrum, gelegen aan het horeca- en speelplein, waar meerdere horecaondernemers en -ketens gevestigd zijn. 

C&A opent naar verwachting haar deuren op 1 mei 2023 in Eggert Center. Met 1.400 m2 nemen zij onder andere de ruimte van CASA over. Dit betekent dat C&A na ruim anderhalf jaar afwezigheid weer terug is in het centrum van Purmerend.