ASR Vastgoed Vermogensbeheer wordt ASR Real Estate

ASR Vastgoed Vermogensbeheer verandert zijn naam in ASR Real Estate.

ASR real estate is de merknaam waaronder ASR Vastgoed Vermogensbeheer vanaf 1 maart handelt. De onderneming - een dochter van het verzekeringsconcern ASR - spelt zelf zijn naam als a.s.r. real estate. De nieuwe naam past volgens het bedrijf de diversiteit aan activiteiten die het de laatste jaren in de vastgoedmarkt heeft ontwikkeld en nog gaat ontwikkelen. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal.

"Als onderdeel van verzekeraar ASR hebben we al meer dan 125 jaar ervaring in vastgoedvermogensbeheer" zegt ASR real estate. "Sinds 2010 zijn wij ook andere internationale institutionele beleggers van dienst. Voor hen beheren wij onder andere 4 vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed."

ASR real estate staat onder leiding van ceo Dick Gort en heeft de volgende fondsen onder management: het ASR Dutch Prime Retail Fund (fund director Edwin van de Woestijne), ASR Dutch Core Residential Fund (Robbert van Dijk) en ASR Dutch Mobility Office Fund (Pieter Vandeginste). De onderneming investeert ook in agrarische grond en landelijk vastgoed (Rural Real Estate, managing director Dick van den Oever).

Foto: het hoofdkantoor van ASR aan de Archimedeslaan in Utrecht, waar ook ASR real estate is gevestigd.