ASR Real Estate sluit huurovereenkomsten af met The Sting Companies

The Sting Companies heeft voor haar formules Costes en Distrikt Nørrebro twee huurovereenkomsten afgesloten met ASR Real Estate. Het betreft Nieuwendijk 188-190 in Amsterdam en Diezerstraat 65 in Zwolle.

Deze huurovereenkomsten heeft ASR Real Estate gesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. The Sting opende zijn eerste winkel in 1982 en heeft inmiddels filialen in grote en kleine steden in Nederland, België en Duitsland. De keten exploiteert naast The Sting ook de formules Costes, Distrikt Nørrebro en Cotton Club en richt zich op mannen en vrouwen. Op de Nieuwendijk in Amsterdam zal Costes zich vestigen. In Zwolle komt op de Diezerstraat Distrikt Nørrebro. Distrikt Nørrebro is geïnspireerd op Scandinavische mode en minimalistische streetwear en zal medio 2020 in alle grote steden van Nederland haar nieuwe winkels gaan openen.

Nieuwendijk 188-190 in Amsterdam
Het pand op Nieuwendijk 188-190 wordt getransformeerd naar een winkelpand bestaande uit twee winkellagen achter een front naar ontwerp van architect Frederik Vermeesch van het ontwerpbureau Rijnboutt. De winkel met een totaal winkeloppervlakte van 1400 m² wordt medio 2020 opgeleverd.
De Nieuwendijk heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan.

Diezerstraat 65 in Zwolle
Het pand op de Diezerstraat 65 (foto) heeft 880 m² winkelruimte en wordt tot de opening van de Distrikt Nørrebro winkel in 2020 gebruikt als outlet-en pop-up store. Zwolle heeft een ruim aanbod aan winkels, boetieks en restaurants. De winkelketens vind je voornamelijk in de Diezerstraat waaronder eveneens de filialen van The Sting en Costes.

In Amsterdam werd ASR Real Estate vertegenwoordigd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs en in Zwolle door Cushman & Wakefield. The Sting Companies werd in haar expansie ten behoeve van haar formules begeleidt door KroesePaternotte.