Regus breidt uit op Schiphol

Flexibele kantooraanbieder Regus breidt zijn business center op Schiphol uit.

Flexibele kantooraanbieder Regus breidt zijn business center op Schiphol uit.

Vanaf december start Regus met de uitbreiding van het business center van 2400 naar 3500 m² in The Base op Schiphol.

The Base is een samenwerking tussen Schiphol Real Estate en Regus, waarbij zij samen een full-serviceconcept bieden aan alle huurders van het gebouw en het business center. Het businesscenter is een half jaar geleden geopend.

Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus: 'Regus The Base bewijst dat flexibel werken hot is en ik ben enorm verheugd dat we deze succesvolle en gewilde locatie verder uit mogen breiden. We zitten hier op een unieke plek waar niet alleen nationale, maar ook veel internationale klanten hun weg naar Regus weten te vinden. Met de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op een locatie met internationale allure, zullen we ook na deze uitbreiding blijven uitkijken naar kansen en mogelijkheden voor nieuwe Regus-concepten op Schiphol.'

The Base ligt op Schiphol Centrum, op slechts enkele minuten loopafstand van de terminal, het station en alle andere voorzieningen op het vliegveld. Er zijn voorzieningen zoals een multifunctioneel atrium, een business & meeting centrum, horecagelegenheden, kinderdagopvang, sportfaciliteiten, retail- en pop-up- stores en voldoende parkeergelegenheid.