Edge Technologies en Delos gaan samenwerken

Edge Technologies en Delos gaan hun platformen combineren om een impuls te geven aan de toepassing van beheersystemen voor slimme, gezonde gebouwen binnen de commerciële vastgoedmarkt.

Darwin‎ Wellness Intelligence van Delos en het all-inclusive gebouwtechnologieplatform van Edge Technologies zorgen voor een volledige samenloop van gegevens, gegevensanalyses en real-time optimalisering van ruimtegebruik ten gunste van de gebruikers en eigenaren van commerciële gebouwen.

Allesomvattend
Deze samenwerking is gedeeltelijk gebaseerd op het inzicht dat een nieuwe generatie bouwondernemers en gebruikers, huurders en eigenaren van gebouwen eist dat gegevens intelligente worden ingezet om de ervaring van de gebruikers te verbeteren. Edge Technologies en Delos verwachten dat hun samenwerking al medio 2019 zal kunnen leiden tot de eerste pilots met een geïntegreerd Edge-Darwin-platform in geselecteerde commerciële bouwprojecten.

Darwin in het verzorgingstehuis
Delos heeft onlangs het Darwin Wellness Intelligence-platform voor verzorgingstehuizen en meergezinswoningen geïntroduceerd, en deze samenwerking leidt tot de eerste toepassing van het platform in commercieel vastgoed. Edge Technologies is ontwikkelaar van een nieuwe generatie high-tech gezonde en duurzame gebouwen. Samen zullen de bedrijven fysieke omgevingen (lucht, water, licht, comfort, geluid) onderzoeken en vormgeven en informatie verstrekken over gedragskeuzes (voeding, beweging, persoonlijke interactie) om de prestaties van mensen in nieuwe en bestaande commerciële gebouwen te verbeteren.

Deepak en Leonardo
Delos is een vastgoed- en technologiebedrijf dat is gericht op wellness. Het ontwerpt woon- en werkruimtes die een heilzaam effect hebben op gezondheid, welzijn en prestaties. Het International Well Building Institute, 100% dochteronderneming van Delos, is het instituut achter de Well Building Standard, de standaard voor gebouwen, binnenruimtes en gemeenschappen die kenmerken willen implementeren, valideren en meten die de gezondheid en het welzijn van de mens bevorderen.

Edge Technologies is een vastgoedtechnologiebedrijf en eigendom van OVG Real Estate met kantoren in Amsterdam, Berlijn, Hamburg en New York.

Foto: Coen van Oostrom, oprichter en ceo van Edge Technologies (l) en Peter Scialla, coo en president van Delos