Drie retailtransacties in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgevers, een drietal winkelruimten van totaal 578 m² gelegen op diverse locaties in Nijmegen verhuurd.

Aan de Van Welderenstraat 81 te Nijmegen (foto) begint Koppich vanaf begin september een winkel (125 m² vvo), die gespecialiseerd is in de verkoop van allerlei soorten (inbouw)kasten, vloeren en binnendeuren. In de Van Welderenstraat zijn van oudsher veel speciaalzaken gevestigd met een gevarieerd assortiment dat specifiek is voor Nijmegen.

Taj Plaza zal aan de Meijhorst in Nijmegen een toko (253 m² vvo) gaan openen. In de toko zijn kant-en-klare oosterse gerechten zoals bami en nasi goreng te verkrijgen, en een grote diversiteit aan levensmiddelen, ingrediënten en snoep uit Oost- en Zuidoost-Azië. De winkelruimte is gelegen op een goede locatie aan de rand van de wijk Meijhorst in het stadsdeel Dukenburg.

Smakosz huurt een winkelruimte aan de Van der Brugghenstraat te Nijmegen. De winkel van circa 200 m² is gelegen gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum in de directe nabijheid van de Oranjesingel en de St. Canisiussingel. Smakosz is gespecialiseerd in Poolse delicatessen en dit is de tweede vestiging, naast haar huidige winkel in Huissen.